Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Café Tre Små Rum, Göteborg

Tre Små Rum, 13/10 2001 kl. 15.00




Hyra, buss, diverse.
Verkar gå.

I hörnet: två Onåbara
Kanske-borde-Australien
Peter-fin-men-jag-vet-inte.

Bredvid: två kepsar
Skulle bli stjärnor
om bara
få loss lite pengar.

Och så (naturligtvis)
paren
tre vid samma bord
(naturligtvis)
Bästa Bordet
hörnet, fri sikt
Fattar dom inte
vad det är till för

UT!

Vi rättmätiga ockupanter
bor här
för att slippa era
hänsynslösa leenden

”Måste vi sitta i rökrummet”
Ja
måste ni
Ja självklart måste ni
jävla gruppsadister.

Och när vi själva en dag
sitter i hörnet

har vi naturligtvis glömt.




© Anders Bek, 13/10 2001




Fri vers av Anders Bek
Läst 463 gånger
Publicerad 2004-02-23 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek