Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan text jag hittade i mina gömmor, också från i mars.


Spår av liv

Ensam i natten jag går
Runt mig allting stilla står
Inte ett knyst, inte ett ljud
skogen står i vinterskrud
fötter i snön bildat spår

Vem har gått här i snön?
gått här nästan som i lönn?
Var det någon som jag känner?
Var det någon av mina vänner?
Spåren leder ner mot sjön




Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-08-10 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk