Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sixti jer

Kan sixti bast va till nån last,
för plötsligt är man där i en jäkla hast.
Ja inte fatta man att morsans bild var sann,
Att åren bara rann och allt man inte hann.
Men nu är du där i livets middagsrast.

Sixti, sixti bast, allt går med sån hast.
Sixti, sixti bast, allt går med sån hast.

Sexti år vad tiden den går,
Och den sätter ju sina tydliga spår.
Ont i mången led, ryggen den är sned,
hänger inte med, har mage stor och bred.
Mer och mer du får utav gråa hår.

Sexti, sexti år, tänk vad tiden går.
Sexti, sexti år, tänk vad tiden går.

Sixti jer, allting bara sker,
År läggs till år, blir nu bara fler och fler.
Så tack vare det, är vi dom som vet,
för vi har ju kunskap och erfarenhet.
Alla vi runt sexti, jag min hyllning ger.
För vi har ju kunskap och erfarenhet




Fri vers av c.l.ornberg
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-10 12:47



Bookmark and Share


  Madjori
Konstaterandets underbart roande skrift har här kommit på pränt.
Tackar och ger en stående ovation samt bokmärker med nöje.
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg