Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad väntar du på

Du står där

beklagar dig

tycker allt är fel.

 

Men vem har sagt

att allt

ska vara rätt

eller vara

på ditt sätt.

 

Vad väntar du på

sluta gnälla

tycker du det är fel

gör något åt det

eller gå din väg

inget löser sig utan handling.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-10 14:45



Bookmark and Share


  Arowana
Så sant som det är sagt! Och gjort! Bra.
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson