Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums famn


Universums famn

är en del utav din kropp

så varelse av strålande ljus

omfamna ditt själv




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 394 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-10 14:52



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker
Vi är alla ett väsen av kärlek
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist