Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kärleken leker i dina ögon, vill jag vara


Dina fingrar jag försiktigt möter
för att sakta börja en resa
påväg nån annanstans

Dina läppar jag ömt söker
för att sakta lyfta
från detta nu

Dina ögon är där.
Mina ögon är där.

Jag gråter lättnadens tårar
Mitt hjärta öppnar sig
släpper ut allt den så länge stängt inne.

Våra fingrar faller ner med ett hårt grepp om varandras.

Våra läppar kramas och möts i ett ljudligt smack.

Våra kroppar går ihop och nuddar varandra.

Jag ser på dig genom tårarnas vägg och genom diset ser jag kärleken i dina ögon leka.

Mina läppar ler av lycka och jag kramar dig hårt, som för att försäkra mig om att du inte lämnar mig..




Fri vers av Sbva91
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-10 15:30



Bookmark and Share


  aol
så vacker närhet läs min dikt kä den pssar dej och din käree
2007-08-20

    RebeccaW
Härligt skrivet, man blir verkligen berörd av dina ord!
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91