Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tårarna tar slut

Jag vill till er alla säga:
För sorg kan ingen väja.
Sorgen måste ut,
tills tårarna tar slut.

Finns inga genvägar att gå
det måse vi förstå.
Sedan, när sorgen ej är stark
kan vi landa på fast mark.




Fri vers av c.l.ornberg
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-08-10 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg