Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag antar att fler än jag känner så här efter ett långt, kärlekslöst sommarlov. x]


du, kom hit

Kom hit med detsamma, jag vill ha dig
 - din mun, en lång kyss
och en kram 
jag håller på att torka
på insidan
av brist på kärlek.

Jag vill att du kommer hit
- nu -
och leker med min tunga
ge mig små
exploderande nervimpulser
som inte går att hejda.

Snälla, jag ber dig
gör mig sällskap en stund
sexton minuter eller så
(kom)
annars så blir jag
så fruktansvärt ensam
med min fantasi.
Jag behöver en människa
två händer, en mun och en tunga
innan jag torkar på insidan
av brist på kärlek.




Fri vers av linneajehn
Läst 602 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-10 20:16



Bookmark and Share


  Freya
buhuhuhuuuuuu. alltså. det här var en av dessa tusen saker som surrar runt och terrar min hjärna nu. men det var bra skrivet.
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn