Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blir lättare med tiden

Att se er gå

att släppa taget

får tårarna att rinna.

 

Vill le

önska er lycka till

men kan bara

krama er

vinka

och hoppas

ni får roligt.

 

Blir lättare med tiden

men just nu

är det en pina vart enda gång

tänka på hur mycket

fri tid jag har just nu.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-08-10 21:30



Bookmark and Share


  Tildus
Det blir nog lättare med tiden. Känner hur jobbigt det måste vara när jag läser din text.
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson