Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen Till Dej


Sommarstigen du gick i mitt hjärta
Doftar av ängsklockor och gulmåra
I den varma fuktiga vinden
Där solen visar vägen till dej




Fri vers av madigan
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-10 22:42



Bookmark and Share


  hero40
Mycket fina och
sensuella ord!
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan