Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stilla regn


Ett stilla regn är inte fel
så välbehövligt är nu detta.
Så skönt med droppars spel
som hörs mot tak så lätta.

Ett stilla regn vi får på natten
som suges upp av växt som dricka.
Oh detta universella vatten
som alla nu får slicka.

Ett stilla regn som faller ned
på mark som torkar.
Det kan vara mo som hed
som ej längre orkar.

Ett stilla regn är alltid rätt
ur växters synpunkt helt riktigt.
Ett stilla regn som ett sätt
att få känna, liv är viktigt.




Fri vers av c.l.ornberg
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-08-10 23:45



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
och lugnande med
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg