Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig, min syster.


Without your breath

Nu har du farit hem i det nordliga
Så långt bort från barndomsö vi växte upp
Tillsammans, hand i hand
Att inte få känna dina andetag
I närheten, då det blandas med mina
Andetag

Jag skall sakna dina skratt i det verkliga
Jag skall sakna dina sura miner i det verkliga
Jag skall sakna dina väckningar på morgorna
Då solen har gått upp bland den täta skogen

Jag vill kunna se dina leenden utan
Att jag behöver se det i drömmar
Jag vill kunna känna dina andetag utan
Att veta att jag inte kan få känna dem
Jag vill höra dina skratt
Då skrattar jag tillsammans med dig
Jag vill kunna lukta din doft, som
Får mig att veta

Att du är min syster
Och utan dina andetag är jag ingenting







Fri vers av iambleeding
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-08-11 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding