Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgå domaren

Ta dig i kragen

och lyft dina små fötter från jorden

Tala tydligt

där du sitter på din tron och dömer

Stäng munnen

så du hinner tänka innan du talar

Ta av dig

din självpåtagna roll som domare

Öppna ögonen

så du kan se att alla är vi lika

Du och jag och dom och vi är alla vackra varelser 




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 487 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-11 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan