Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter och mina barnbarn flyttar långt ifrån mig, det får mig att må så dåligt.


Jag behöver tröst....

Jag ska inom kort skiljas från tre av mina nära.

Vi har alltid bott nära varandra och kunnat dela vardagslivet
i smått och stort.

Jag måste acceptera min dotters beslut, men det gör ont jag känner sorg
och saknad redan.

Jag har som mormor haft den fördelen att få följa två av mina barnbarn
sedan de föddes.

Det är jag tacksam över.

Alla glada skratt,
alla kramar,
alla sagostunder,
alla förtroenden,
alla pussar och kramar.

Lycka till med det nya i livet.

Jag älskar er gränslöst,
det vet ni om.

MAMMA/MORMOR




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-08-11 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP