Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har kanske halsfluss och får inte pussas med den jag älskar. Och jag har svikit den jag älskar. Jag har varit hur dum dom helst och förtjänar nog egentligen det här. Men jag står inte ut.


JAG SKA ALDRIG MERA DANSA I REGNET ELLER GÖRA ANDRA IDIOTISKA SAKER








Hennes vilsna glittertinderögon kunde
inte längre se genom det
syrliga vattenfallet som himlarna
gråter
För många sorgetankar sitter i
vägen i dom mörkblå pupillerna och
det svart-vita ansiktet
kan inte visa några-som-helst
känslor eller uttryck




Och medans ångesten hugger
sten i hennes huvud och kastar dynamit
i öronen
ligger saknaden och bankar på
dörren innanför hjärtat
För hon saknar som hon aldrig
gjort tidigare och hon
skulle kunna ge
vad-som-helst för att bara få
smaka på den underbara
dofter av
Tigerpojken





Och nu är hon trött på
allt tjat om blodsugarlogiken för
ikväll är inget logiskt alls
allt är bara
tragiskt





Och inte hjälper
det att vackerhetsflickan som brukar
sno andras skor är
sur på henne då
ser hon bara ännu mera suddigt
och hela världen
snurrar till
Men vackerhetsflickan är
förstående och tröstar ändå låter
henne gråta på de
vingbeklädda
axlarna





Det enda hon vill är
att få förklara för Tigerpojken hur
dum och självisk hon
har varit och hon vill bara
få känna hans mjuka
läppar mot sina föralltid eller
så länge det går
Och att drunkna i
Tigerpojkens händer är bland
det bästa hon vet






Det vore synd
om hon förlorade Tigerpojken för
snabbt
För då kommer molnmuren
med bomullstussar falla
sönder och himlen
trilla ner











Fri vers av Sagolik trollunge
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-11 14:11



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
åh, den här texten var bara så vacker att jag fick lite saltvattensdagg i ögonvrån. du skriver som en liten gudinna, massa molntusspussar på det och dej.
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Sagolik trollunge
Sagolik trollunge