Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att spela schack med döden ungefär



Läppar som
spricker upp under
månskenet vid horisonten.


Storkar som
flyger vilse
ovanför molnen.


Solsken som
slocknar innan
gryningen har
börjat.

Har slutat.


Jag ser ingen
logik längre.
Jag är tragisk.


Du
som sa att man
inte kunde vara det
har fel.

JAG ÄR TRAGISK.




Och patetik är konst.









Fri vers av Sagolik trollunge
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-11 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sagolik trollunge
Sagolik trollunge