Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskeblommor existerar bara ibland. Likaså rosor.



Du föll ifrån
berggrunden i tisdags
morse och jag hann
ifatt dig precis innan
Fru Tårögd
tog sin vardagliga
tur i tulipanträdgården.


Hade hon
sett oss, min
tulipanpojke
hade det varit synd för
inte hade du
då kunnat
plocka några
livsglädjesdoftande
rosor, satt dom i
iskallt vatten och
gett dom till
mig.


Men denna
dag stötte Fru
Tårögd på min
svartfläckiga
katt precis efter
frukost och kunde därför
inte se oss
falla.


För vi faller,
min tulipanpojke.




Jag lovar dig, vi faller







isär.


Min tulipanpojke.




Fri vers av Sagolik trollunge
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-27 18:10



Bookmark and Share


  halmstrå
härlig vandring i en lika härlig trädgård
den svarta katten skulle jag vilja klappa
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Sagolik trollunge
Sagolik trollunge