Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sedan grät jag. Som alltid när jag tänker på dig.


DET GÖR INTE ENS HÄLFTEN SÅ ONT I DIG SOM DET GÖR I MIG, BARA SÅ DU VET


Du ringde
och frågade
hur jag mådde.
Jag låtsades inte höra.
Sedan frågade jag
när du skulle ringa igen.












Övriga genrer av Sagolik trollunge
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-13 23:09



Bookmark and Share


  romani_rose
aaa varför dra ut på smärtan? de blir värre å värre ju fler ord de säger å efteråt betyder hur är det så många olika saker nör man startar analysera saken i brist på hansnärhet..
2008-08-13

  Frederick
fint där!
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Sagolik trollunge
Sagolik trollunge