Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ju bara vara där du är




jag vill gömma mig
under din hud
kyssa dig mellan
skulderbladen
räkna dina leverfläckar
hoppa
i takt med dina
andetag
observera dig
när du sover
få dig att le så dina
skrattrynkor i
ögonvrån tittar fram
dansa på dina
fötter och
bli kittlad så jag får
ont i magen
av allt skratt.



och du ska också
skratta
och kyssa mig sådär fint.





Fri vers av Sagolik trollunge
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-07 14:49



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Sagolik må bra text
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Sagolik trollunge
Sagolik trollunge