Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragile! aktas för stötar

Fragile! aktas för stötar
med lila text
på omslaget

mottagarens händer
ville ej röra

hjärtslag
rann ut

med oförstående ögon
lämnad där kvar
i kuvösens himmel
av plast och sorg

Sönder!
med lila text
på omslaget
gav han upp
sitt liv

ett knyte
med returadress
oskriven




Fri vers av Blodros
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-22 21:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag håller med undersåten,
jag fattar inte heller ett smack
av texten,
men det ser snyggt ut i all sin glans
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros