Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

akutbesök

Benbrott, andnöd och blodsprut.
Frustrerad väntan på seg akut.
Jag längtar oupphört ut.
Har lust att släppa ut ett tjut!

Egentligen vill jag bara få ett skjut.
Fast då helst med många sprut.
Med min tur blir det av en spruta.
Av skräcken vill jag tjuta,
bort därifrån kuta!




Fri vers av drover
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-11 16:37



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Då kan du luta
dig mot mig
så ska jag gjuta
mod i dig

Kram vännen :)
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

drover
drover