Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen



Månen vandrar sin väg
över nattsvart himmel
och stjärnorna blinkar
sakta till de ensamma.
Under filtar och täcken
fryser en vemodig själ,
under oändliga skyar.




Fri vers av Anna H
Läst 368 gånger
Publicerad 2004-02-24 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H