Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantasi eller verkligehet? Välj själv...


\"Landet Kärlek\"

Låt dagen föra dig till ljuset
där inga mörka skuggor finns

låt natten föra dig till trygghet
utan rädslor eller ensamhet

Till landet utan gränser
där alla känner gemenskap
där ingen står utanför

och inga plågor finns

\"Landet Kärlek\"
finns i drömmen
både dag som natt

Det upphör aldrig existera
så länge du finns
så länge du älskar




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-12 09:08



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Vackert om kärlekslandets gränslösa tillvaro.
2007-08-16

  aol
hlt sant kraaaam
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen