Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNABBA SKOR ÄR DET SOM GÄLLER

 

Full fart framåt

Spring med gasen i botten

Snabba skor är det som gäller

Läs fortare än röken från mina gamla skor

Öka takten fortare

Skynda skynda

Du hinner jo inte

Öka tempot 5000 km i timmen

Wow det går ja hinner

 

 

 

BOLAGET

STÄNGER

18.00




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-12 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter