Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omringad



jag känner hela tiden mörkret
krypa inpå mig
som om jag helt plötsligt har blivit fel
och dömd att begravas

glädje
finns inte längre
i min ordbok

och hur långt ner mina händer än gräver
kommer jag inte ifrån det



(det är som att höra riktigt bra musik
men inte kunna röra sig)




Fri vers av Morbide
Läst 635 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-12 14:52



Bookmark and Share


  avtryck
mm, jag tycker särskilt om det sista. snyggt.
2007-09-11

  Ronny Berk
som omringad av mörker... ett tillstånd du beskriver på ett berörande sätt... ja...
2007-08-14

  aftermath
låter hårt att vara omringad så
inte kul alls
gjädjen
den hoppas vi återvänder
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Morbide