Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man tror sig allt förstått.

När man blivit äldre och tror sig allt förstått
du har en aktningsvärd ålder nått.
Då kanske någon hos dig nu sått
att svart och vitt det blir alltid grått




Fri vers av c.l.ornberg
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-08-12 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg