Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DBS

Är det någon som haft
utav elen som kraft.
Med sin volt och sin watt
en helt underbar natt.

När jag strömmen slår på
och jag låter den gå.
Då är allt en stor fröjd
och du är riktigt nöjd.

Men om strömmen är stängd
jag känner mig trängd.
En skakning i arm
gör mig darrig och varm.

Så låt strömmen va´ på
och du höjder skall nå.
Så som alltid i ON
när nu OFF ju är gone.

Ta nu Parkinson väck
utan att gå i däck.
Med ackuratess
sätt in DBS.




Fri vers av c.l.ornberg
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-08-12 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg