Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I detta liv!!!

Var var du

första tiden

i mitt liv

nu är du här

för resten av vårt liv




Övriga genrer av Zpike
Läst 466 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-12 20:33



Bookmark and Share


  coffe
vacker om det är var jag tror, till pappa/c
2007-08-12

    Oprofessionell
gud verkligen vackert, känns som något man skulle kunna läsa upp på något bröllop eller ja, kanske bara jag som förknippar denna med det :)
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Zpike