Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstid

På sommaren är det inne att vara ute ,

men på vinter`n inne att vara inne!!!




Övriga genrer av Zpike
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-05 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zpike