Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stund


Det tycks ta en stund
för vardagen att åter
fylla ditt tomrum





Fri vers av Martin VIP
Läst 499 gånger
Publicerad 2005-04-06 00:52



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Snyggt!
2006-10-19

    ej medlem längre
enkelt sagt..så är det nog! Vackert.
2006-09-30

  Sandra Sörlöv
Mm ja, så kan det vara! Du skriver verkligen träffande, gillar det!
2005-04-07

  Cattis Rönn
Ja det kan ta lång tid...Bravobeskrivet!
2005-04-06

  Hans w-art Westlund VIP
akulle delat den i två

"det tycks ta en stund för vardagen
att återfylla ditt tomrum"

men det är jag...
2005-04-06

  Apetass
Enkelt men träffsäkert
2005-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Martin
Martin VIP