Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjölkglas

I ett glas med mjölk
ryms just inte mycket mer
oavsett fetthalt




Fri vers av Martin VIP
Läst 1598 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-06 01:19



Bookmark and Share


  kalkon
gillar :)
2005-04-17

  Sandra Sörlöv
Helt kalas, mitt i prick :D
2005-04-07

  The Stargazer
Jag gillar den
så mycket att den
sparas bland mina favoriter !
 
2005-04-06

  Hans w-art Westlund VIP
såååå sant. en favo och...
2005-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Martin
Martin VIP