Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gåta

Hur kunde jag
vara så dum?

För jag ville inget mer
Än att få en chans

Jag väntade

Hur kunde jag
bli så krossad?

För jag ville inget mer
Än att vara med dig

Jag väntade

Hur kunde jag
ha sådant tålamod?

För jag ville inget mer
Än att få ha dig

Jag väntade

För jag älskade dig

Hur kunde du
förstöra allt?
Svika mig och
Riva upp mig
Sådär
Om du älskade mig?

Det är för mig en gåta.




Fri vers av A-hlberg
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-13 09:48



Bookmark and Share


    sleepwalking
känsloladdad och vacker!
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg