Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björnfamn

 

Lika stor och stark
som skogarnas björn
banar du din väg
över stock och sten
genom mina snår

Du röjer undan sly
och skapar en plats
för dig i mitt liv
då du tar mig
i din trygga famn

 




Fri vers av Anna H
Läst 629 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-13 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H