Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 1999-02-15


Smörgås-

-gurka
-pastej
-bord
-bestick
-skinka
-ätartävling
-kex
-nisse
-öarna

Macka.




Fri vers av Jobo
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-08-13 11:48



Bookmark and Share


    bedragare
-tårta?
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo