Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöyra


Med en barnslig nyfikenhet
sträcker jag fram mina svarta
vantbeklädda händer
och fångar vita flingor
som faller från skyarna.
Vackra mönster jag aldrig sett
pryder nu mina vantar,
en kort stund innan de dör,
smälter i värmen från min hud.
Förundrad över naturens krafter
och dess sätt att skapa mönster
står jag där mitt i snöyran.




Fri vers av Anna H
Läst 416 gånger
Publicerad 2004-02-24 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H