Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilderna ekar i tomma lägenheter som styrs av perfektionist

Vår , Höst , Vinter & Sommar .

Olika årstider samma stil , samma kalla hand som smeker innerlåret.
Samma människor men olika ansikten .
Samma läxor med olika svar .
Samma känslor men med olik betoning.

Höst ,

Löven smeker asfalten & vattenpölarna är översvämmade .
Traktorljuden hörs borta vid Rösa, det är basmaskinkörning .

Vår ,

Tjocktröjorna åker av , tillsammans med allas vinterångest .
Vita ben syns överallt & fåglarna sjunger en ihärdig sång .

Vinter ,

Snön är som ett täcke övermarken .
Åkandes på traktorplanen i svartasäckar , isbana.
lekandes bambi på hal is

Sommar ,

Studenterna tar på sig sin mössa & ler .
Snart sommar & alla går lättklädda.


Sommaren kommer , ännu ett år ska påbörjas.
Ett nytt år , med nya elever .
Det enda som finns kvar av gamla , är deras minnen .
På bänken satt vi , iskallt rökte tre paket . Pratade
om gamla minnen som fortfarande sårar.

Vid stallet hade vi vattenkrig även om vi var dem som
hade sårat de mest.
Vi glömde allt & började om , med den enda kärleken.
Till de majsfält , till hästarna, fåren , flasklammen, kossorna , alla andra djur. Till Rösa & alla vänner som går ut samma år .

En oförglömlig känsla & kärlek .
Föralltid är en väldigt lång tid , men ibland
önskar man att den är föralltid .

Sommar , snart börjar vi igen . Nya ansikten & gamla.
Vänner som man delat mycket med , bara att nu är allting annorlunda.

Vissa har gått vidare , bytt frisyr , ändrat namn , bytt familj , gråtit en halv sommar pga död .

Sommaren skriker förändring ,




Övriga genrer av spegelbild
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-13 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

spegelbild
spegelbild