Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett evigt lopp

Livet är inte ett lopp man vinner.

Man kan springa för sitt liv.
Hoppa över taggtråd, akta sina fötter för gropar i marken.

Man kan skrika så att lungorna spricker. Trumhinnor sprängs!
Någonstans sitter en person med hörselkåpor.

Man kan blunda, gå in i väggar. Försöka gå ut genom låsta dörrar.
Blunda för verkligheten.

Livet är inte en dans på rosor.

Man måste passa vem man är runt, alltid ha sina vapen laddade.
Alltid passa sin tunga.
Lyssna, men inte lyssna på allt.

Vem sa egentligen till barnet att livet är ett evigt lopp med förlorare?!




Fri vers av spegelbild
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-03 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

spegelbild
spegelbild