Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att reda upp sitt liv

Konsten att börja någonstans

Allt i huvudet snurrar

Som ett söndertrasslat garnnystan utan ändar

Om man börjar någonstans

Vad händer om man får panik

När man står där utblottad

Och naken

När man får veta saker man egentligen inte ens ville lägga betoningen på

Kan man ångra att man började ventilera

Kan man ta tillbaka saker man sagt

För att inse att man egentligen önskar att man fattat andra beslut för 6 år sedan

Men nu

korten är spelade

manusskriptet är skrivet ut i minsta detalj

det är bara spela med

och låtsats vara glad

för om någon spräcker bubblan

är nästa steg en dimma av osäkerhet


det kanske är den som skrämmer kontrollfreaket
som är livrädd för felsteg?

för felsteg är för lätta att göra
och dom brukar oftast skapa kaos

som är ingrediensen som inte behövs när man reder ut en stor soppa av konst

"hur man reder ut ett liv"




Fri vers av spegelbild
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-11 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

spegelbild
spegelbild