Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Förlåt för mina blickar..

För sättet mina oskyldiga kommentarer
skapar för dig en extremt komplicerad situation.
Jag menar väl.
[Ett halvt rop på hjälp]

Förlåt för sättet jag beter mig.
Vad jag förstår så tar du illa vid.
Förlåt för att jag inkräktar din värld.
Jag vill bara bort ibland.
[Do you got a fast car?]

Förlåt för att jag klär upp mig.
Men vad jag förstår tittar du.

Förlåt om jag skapar kaos men jag menar väl.

Absolut kan jag sluta.
Men allt jag vill säga..
är förlåt
för att jag vill ha mer...




Fri vers av spegelbild
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-12 11:50



Bookmark and Share


    Naji Yaaqoub VIP
vemod men mycket fin!
tack för texten!
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

spegelbild
spegelbild