Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fötter o vingar

Jag ser dig.
Du ser mig.

En perfektionisthet.

Jag vill ta del
Ha en plast

[Har du en snabb bil, jag vill ha en biljett härifrån, bara ibland]

Jag står och iaktar
Prövar mig fram

[Ser vilka ord jag kan använda utan att få reaktion]

Punkter och ord
Utan att ens säga något vet jag

Du vet mer än du borde

Jag har min tillflykts ort
Du råkar bo där

Men jag vill existera där
Kunna fly dit för att komma bort från verkligheten

Men om jag flyr från verkligheten
hamnar i den konstgjorda världen
där du finns

Om den flyktvägen blir komplicerad
enbart i mitt huvud

Måste jag då hitta en ny
eller kanske rycka i nödbromsen

och inse att man inte både kan ha fötter & vingar...




Fri vers av spegelbild
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-06 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

spegelbild
spegelbild