Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt..


Farväl, det är vad jag vill säga nu
Aldrig säga det till någon annan än du
Förlåt, det är vad jag vill säga dig
Det var du som delade sorgen med mig
Förlåt, för allt du fick gå igenom
Det var sådant jag inte kunde dela med dem
Förlåt, för att du fick se mig lida
Och tack för att du ändå var vid min sida
Förlåt, för allt jag har ödelagt
Och för alla hemska saker jag gjort och sagt
Förlåt, för att jag aldrig tänker mig för
Och att jag plågar mig själv tills jag dör




Fri vers av Nattens barn
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-13 13:21



Bookmark and Share


  SvaldAvEvigheten
Säg inte förlåt för sakerna du aldrig gjort
Säg inte farväl, gjort är gjort
Lämna oss inte, vi behöver dig här
Lämna inte alla som håller dig kär

Stanna inte i nattens mörker
Ensamheten finns ju där
Stig ut i ljuset
Lyckan finns här

Lev livet, dö gammal och grå
Gå vidare, du behöver inte stilla stå
Lämna depressionen bakom din rygg
Gå mot dina vänenr där du är trygg!

Ta hand om dig!
Bra text förresten, väldigt sorglig!
2007-10-06

  coffe
vacker och mörk med ett av de tyngsta ordet på jorden för-låt.om man använder det vid rätt tillfälle.magnifik helhet/c
2007-08-13

    Kill-something
vacker och gripande text! det är inte lätt att inte beskylla sig själv för nått. och alla skuldkänslorna. ja dem drar man me sig i döden. hoppas bara inte detta är om dig?. jag finns o snacka me iaf.. kram. sköt om dig (f)
2007-08-13

    snöö
En stark text fylld av tänkvärda ord. Gillar särkilt raden,
Och tack för att du ändå var min sida
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Nattens barn
Nattens barn