Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Close your eyes and jump

Blunda med mig
Hoppa med mig

Glöm allting

Jag lovar dig
Vi kommer landa säkert

Drömma på nytt

Så blunda och hoppa
Ta oss över kanten

Till något nytt

Tillsammans.




Fri vers av A-hlberg
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-08-13 17:55



Bookmark and Share


    Charlotte S
Schyssta rader. Den är hoppfull och energisk. Positiva vibrationer ska det va!
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg