Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjuk är jag

Jag är så svartsjuk i natten
att inga stjärnor syns
Är det inte mig du älskar jag förstår
Det är en vit fågel här den vill vara min
jag viftar hårt med armen "kom in, kom hit in" och den lyfter från det skal
vit duva från äpplet Cox Pomona.
Det finns ingen ilska i mig alls
Ännu är jag kelsjuk som en valp
dra din
hand över motorvägen in i min
och du och jag kommer hämtas hem
Stormen är så tyst tyst kommer sorgen sjunka än?
Jag har spruckit, legat i löven efter trösten
och nu är allting öppet, fälten och ängarna mörka och tjocka
bara jag i dig låter och din svett som droppar
Jag är så svartsjuk i natten
på våra fria kroppar




Fri vers av tripto nin
Läst 772 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-08-13 23:31



Bookmark and Share


  isidore
Får mig att tänka på låten \"I love (to hurt) you\" med Lifelover. Jävligt skarpt skuret och välformulerat.
2008-06-15

  inutimonster
slutet är vrålsnyggt.
2008-06-08

  Vilsen Annette-hittar vägen
Tillåt mig att lyssna på denna text i skåska. Ger mer effekt då! Absolut känslosam text!
Kallar det inte vackert, men känslosamt, ärligt och öppet!
2008-06-08

  orsak
jag ÄLSKAR dina radbrytningar
och hur du leker med meningar och ord

men shit, bra som fan!
2007-09-20

  aol
du rör nånting inom mig
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin