Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plågsam död

Tänkte radera kontot

spara mina texter

radera för mig

är detsamma som att

försvinna från jordens yta

jag är på väg att försvinna från jordens yta

snart sällar jag mig till de andra

som inte orkade ta sig igenom denna verklighet




Övriga genrer av WhatIsLife
Läst 606 gånger
Publicerad 2007-08-14 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife