Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En byggsten, blir fler

Hennes vädjande
blick
skymdes
av samhällets förfall

 

Långt bortifrån
hörde
hon en röst
tala till henne

 

Vila i mig

 

Hon reste sig
långsamt
med en önskan
om upplysning

 

 

Allt hon ville
var att leva
trots hennes tvivel
och mörka själ

 

 

Jag befriar dig från dina bördor

 

 

Hon såg förundrat
omkring sig
Människor
med ögon så tomma

 

 

Tack, tänkte hon tyst
Nu ser jag igen
mitt i det rasande infernot
finns jag

 

 

Lev ditt liv, förändra
fler kommer sluta sig till dig

 

Lev

 

 

 




Fri vers av WhatIsLife
Läst 565 gånger
Publicerad 2007-08-12 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife