Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... kroppen, liksom knoppen... så underbar när allt är friskt och så motsträvig och tjurig, när smärtan begränsar.


Tennisarmbåge


torrt skrapande irriterat
men jag måste böja

varmt blossande inflammerat
tvungen ändå att töja

det som är njutbart annars
får stanna i bara tanken

annars gör det ont
som bara fanken

*suck*




Fri vers av BitterSweet
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 07:49



Bookmark and Share


  Kalle.O
Skrattar högt!
Underbar text!!
2008-05-13

  Ronny Berk
väl skriver du om motionsidrottens glädje och smärta... berör även kopplingen mellan kroppen och själen...
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet