Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barkbåtar

Minns när vi var barn,

när vi skickades ner till bäcken,

att bygga barkbåtar.


Minns tiden innan vi blev kräsna,

innan vi lade så förtvivlat mycket vikt

vid livsriktning

att vi blev blasé

för att skydda oss från allt vi brydde oss om.




Fri vers av Attimi
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-14 21:51



Bookmark and Share


  ÅsaLena
mmmm....
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi