Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se mig!

jag skiter i hur jävla snygg du tycker att jag är
jag bryr mig inte om min kropp är sexig
det spelar ingen roll att du tycker jag är het
jag skiter i vad du kan ta i bänkpress
jag bryr mig inte,
det spelar ingen roll...


jag vill bara att du ska veta vem jag är!




Övriga genrer av ettjag
Läst 502 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-14 22:33



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Det enda, som verkligen betyder något, är att Du själv vet, vem Du är: en unik människa!
Ingvar
2007-11-19

  Mikkiz
Ärlig..
trovärd...

-bokmärker-
2007-08-31

    ej medlem längre
Tror jag är mångas önskan, väl fångat!
2007-08-15

    Nicklas VIP
Härligt.

Utsidan kan vara trevlig att vila ögonen på, men mer än så blir det inte. Att lära känna någon, att älska någon insida och bli älskad för den man är, det är riktig kärlek. Det är då man lever.
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag