Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Publicerar för skojs skull. Så här lät det när en 14 årig Nicklas skrev om en förälskelse.




Kärlek på yngre dar

 

 

 

Jag älskar dig
Men du älskar inte mig
Denna otroliga smärta
Skadar mitt olyckliga hjärta

olyckligt kär än en gång
lyssnar på varenda sorglig kärleksång
Tänker på dig
Alla dina ord som du sa var så fina
Men du känner inte som jag gör
Jag kan inte sluta grina
sitter och känner hur En del av mitt hjärta dör...

Jag vill inte såra dig
Jag är ändå inte värdig en sådan tjej
Jag är dömd att leva mitt liv som en olycklig man
Jag ska försöka komma över dig men jag tror inte att jag kan

Jag vill inte förstöra det vi har nu
Den enda som gör mig glad är du
Du vill vara min vän
Det gör mig glad, men
Jag vill betyda lika mycket för dig
Som du betyder för mig

Men det kan aldrig hända
för odugliga jag har inte fått ditt hjärta att tända
Men jag börjar vänja mig vid att tjejer bara vill vara mina vänner
Men denna gång är det nåt nytt och starkt jag känner
Jag är kär
Men mitt hjärta faller isär
För du är där
Jag är ensam kvar här

frågar mig själv varje dag
Varför lever jag?
Jag måste ha varit ond i ett tidigare liv
Inget i mitt nuvarande liv betyder nåt förutom du
Utan dig har jag inget att leva för
Du älskar inte mig
Kanske lika bra att jag lägger mig ner och dör
Men kom ihåg, att jag alltid kommer att älska dig!

Kanske får du aldrig läsa detta
för att ge dig det kanske inte är det rätta
skulle du läsa det här skulle du bli ledsen
i alla fall om du är min vän

Men det är det svåra
jag vill visa denna dikt för dig
men jag vill inte dig såra
min älsklingstjej!

Jag gråter och gråter
Jag hoppas att du mig förlåter
Ingen kan styra över sina känslor
Men jag kan be om ursäkt för vad jag känner
Förlåt mig!

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 23:56



Bookmark and Share


    Pivvi
bevisar att starka känslor inte har någon åldersgräns
2008-06-09

  Stjärnöga
Ingen behöver be om ursäkt för att
man älskar någon.
Om du inte är älskad tillbaka av
den du gett ditt hjärta åt
och drunknar av smärtan
behöver du ändå aldrig
hålla inne med vad du känner.
Vem vet om inte hon kan
förstå och älska dig tillbaka
bara du säger vad du känner!

Den är jättefint och känsligt
skriven! Otroligt fint av en
14-åring! Såå vackert! :)
2007-08-18

  deepundermyskin
håller med nedanstående kommentator. fint ändå att få följa din utveckling! funderar på om min 14åriga bror skulle kunna tänka så här.. hmmm. tror inte det
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP