Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är ett avslutat kapitel.....

Själens ensamhet och kärlekens obevekliga makt....
Den själsliga ensamheten består....




Fri vers av MotherBitch
Läst 382 gånger
Publicerad 2007-08-15 08:19



Bookmark and Share


  stella
Sorgesamt vacker! Men jag hade gjort fler radbrytningar...
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch